Nyheter

basicDIM Wireless – trådlös styrning av armatur

basicDIM Wireless styrsystem via bluetooth

basicDIM Wireless

Den kompakta basicDIM Wireless styrmodulen ger en enkel trådlös kommunikation för upp till 127 armaturer. Anpassad för applikationer som vill uppnå en högre belysningskomfort på ett kostnadseffektivt sätt utan någon ytterligare kabeldragning.

Den kompakta basicDIM Wireless modulen kan enkelt kopplas mot en armatur och den etablerar automatiskt ett mesh-nätverk med närliggande enheter. Med trådlös kommunikation via Bluetooth 4.0 krävs ingen kabeldragning. Modulen har ett konfigurerbart 1-10V- och DALI-gränssnitt som möjliggör att dimringsfunktioner och färgtemperaturstyrning enkelt kan implementeras. Armaturerna kan styras via app i mobilen eller med den trådlösa panelen med åtta tryckknappar. Med Tridonics app 4remoteBT kan man hantera allt från konfigurering av armaturer, ljusscener och -scheman till styrning av RGBW.

När du laddar ner gratis apparna för Android och iOS och kopplar upp dig mot ett lösenordskyddat mesh-nätverk med basicDIM Wireless så får du direkt access till armaturerna.

basicDIM Wireless hjälper användaren att styra och konfigurera inställningarna för belysningen, förhöjer belysningskomforten och hjälper till att minska energianvändningen.