Nyheter

Linjära LED-moduler LLE advanced i ny generation med högre kvalitet

Tridonics 5:e generation av 24 mm LLE ADV moduler för linjära armaturer och panelbelysning har en enormt hög effektivitet på upp till 200 lm/watt och utmärkt kvalitet. Armaturtillverkare får en större flexibilitet i möjligheten att kombinera olika längder.

För den 5 generationen av linjära advanced LED-moduler har Tridonic satt nya standarder för effektivitet med upp till 200 lm/w och kvalitet med en färgåtergivning på Ra >90 både för SELV och non-SELV versioner. SELV-varianterna kan kombineras i olika längder med bibehållet homogent ljus. Genom att längderna och hålbilden följer ZHAGA-standarden kan modulerna enkelt integreras i existerande armaturdesign.

De nya LLE-modulerna passar med Tridonics tillbehör för linjära armaturer som ACL linser med olika spridningskaraktäristik, monterings-clips, gavlar och höljen. Med rätt hölje kan modulerna till och med användas som armatur. Kombinerat med passande LED-driftdon kan ett effektivt system för en mängd olika applikationer skapas.

LLE-modulerna finns med färgtemperatur 2700, 3000, 3500, 4000, 5000 och 6500 K. Färgtemperaturen hålls konstant även vid ljusreglering.

Modulerna har en livslängd på 72 000 timmar och 5-års garanti.