Stockholm Showroom

Vid vårt Stockholmskontor vid Jan Inghes Torg 34 finns ett showroom skapat för att kunna visa på olika belysningslösningar. Vi bokar gärna en grupp från Ert företag för produktgenomgång. För att boka kontakta Marknad.

Belysningslösning i Showroom

I vårt showroom och även kontor finns en dynamisk belysning baserad på den senaste LED-tekniken, styrsystem och driftdon av Tridonic. En effektfull funktion i Showroomet och även en del av kontoret är användningen av Tunable White som gör det möjligt att ändra färgtemperaturen antingen i hela utrymmet eller individuellt inom valda ytor via DALI utifrån en och samma LED-modul. Denna funktion baseras på LED-systemet LED STARK SLE PREMIUM med tillhörande driftdon från Tridonic inbyggd i en modifierad downlight från Zumtobel. Att variera färgtemperaturen är väldigt enkelt. Antingen används en vanlig tryckknapp kopplad till DALI MC, en DALI TouchPanel 02, en DALI x/e-touchPANEL eller genom central styrning via proDIM / winDIM@net.

Den centrala pentry-delen har en dekorativ bakbelysning med RGB-LED som kan ändras till flera olika färger.

LED-belysning används också i många andra delar av showroomet och kontoret. Bland annat används de kvadratiska LED-modulerna TALEXXengine STARK QLE i en undertaksarmatur över konferensbordet i showroomet och LED STARK SLE PREMIUM i downlights längs kortväggarna i kontorets konferensrum.

En imponerande effekt i showroomet är ”konstväggen” som består av en semitransparent betongvägg som kan belysas på olika sätt med färgskiftande LED-ljus. Linjära LED-lister med LED RGB-tape används för bakgrundsbelysning av väggen. Ljusprojektorer med RGBA LED-teknik används för att belysa väggen framifrån och dessa är också utrustade med roterande glasprisma som ger ett dynamiskt ljusspel – allt styrt av DALI från proDIM/winDIM@net.

 

I videon nedan kan du se hur wall-wash effekten ser ut.