Nyheter

CSP-chippet ger ett särskilt homogent ljus

Den andra generationen av spotlight och downlight LED-moduler SLE PRE2 för Tunable White belysningslösningar är utrustade med Chip Scale Package (CSP) LED vilket gör ljuset ännu mer homogent. den här effekten kan maximeras med den valbara mixed lens från Tridonic. CSP-teknik ger LED-modulerna en hög optisk densitet vilket gör dem särskilt lämpliga för att användas i små armaturer som ändå kräver höga lumenpaket.

Tunable White funktionen har en snäv färgtolerans (MacAdam 3) och en god färgåtergivning Ra > 90. Färgtemperaturer från 2700 till 6500 Kelvin och konstant ljusflöde på upp till 3030 lumen. I kombination med Tridonic 38W DT8 driftdon för Tunable White fås en grund för attraktiv butiksbelysning med individuellt justerbar färgtemperatur.

Modulerna finns tillgängliga i storlekarna LES 13 och LES 17 (sett till den ljusemitterande ytan). För var storlek finns ett hölje med en snap-on låsning för enkel montering av reflektorn. LES 13 versionen erbjuder över 2000 lumen och en effektivitet på upp till 114 lm/W. De större versionerna med LES 17 ger 3000 lumen och uppnår en effektivitet på upp till 111 lm/W. Den nominella livslängden är 60 000 timmar.

Tridonic Tunable White LED-modul för spotlight och downlight