Welight

Welight logoWelight LEDtape och driftdon

Welight LEDtape används för professionell belysning och är en ny högkvalitativ LED-tejp för vitt ljus och RGB som kan användas för många applikationer. Med en konstantspänning på 24 V är det möjligt att koppla samman upp till 10 meter i en serie.
För LEDtape finns ett stort utbud av driftdon och styrsystem med snabbkopplingsmöjligheter och möjlighet att styra själv. LEDtape är optimerad för ljusreglering mellan 0,1-100 % genom användning av Tridonics, Welights och fenos digitala styrdon kontrollerad via DSI, DALI, KNX eller DMX.
LEDtape kan beställas helt fristående på rulle eller färdigmonterat i ett profilsystem som kan kundanpassas. Finns även en stor bredd på tillbehör med fritt val av aluminiumprofiler, linsoptik, längder, IP-klass m.m.

Läs mer om LEDtape och LEDdriver och få en komplett översikt av vad som erbjuds i respektive datablad:

Welight LEDdriver

Welight LEDengine Mini

Ett innovativt LED Downlight system som möjliggör en kombination av professionella LED-ljuskällor med ett antal väldesignade armaturhus för att passa de flesta belysningsapplikationer i offentlig miljö eller hemmiljö. Komplettera även med driftdon för en komplett armatur perfekt som ersättare för 12V halogen (upp till 50W IRC).

Welight LED line slim

En dimbar, supertunn och högkvalitativ LED-profil perfekt för belysning i köksskåp, för bänkbelysning eller integrerat i andra möbler och som accentbelysning.
Profilerna är färdiga att anslutas med standardlängder men speciallängder kan tas fram enligt önskemål.

Welight DALI Rotary dimmer

DALI vriddimmer för montering i standard apparatdosa i version DALI DT6 med intuitiv tänd/släck, dim och DT8 TW för ställbar färgtemperatur. DALI-grupper ställs in via vridväljare.